Indkøb af dine overskydende bagemaskiner

Vores virksomhed med base i Bielefeld har en rummelig udstillingshal, hvor vi præsenterer et stort udvalg af brugte bagermaskiner på et areal på 5000 kvadratmeter.

Indkøb af dine overskydende bagemaskiner

 

Planlægger du at afvikle et bageri og ønsker at sælge dine gamle maskiner? Så er Multiback Bakery Technology din kompetente partner. Multiback Bäckereitechnik har specialiseret sig i køb og salg af brugte bagemaskiner. Takket være vores mangeårige branchekendskab kan vi realistisk afveje værdien af ​​dine maskiner og tilbyde dig en fair pris for dine brugte maskiner.

 

Få mere at vide om vores tjenester nu eller få et prisoverslag på dit bageriudstyr direkte. Vi afmonterer og transporterer også gerne dit udstyr – lad os rådgive dig uforpligtende.

 

Afvikling af forretning: Vi køber dine ovne og maskiner

 

Skal en virksomhed likvideres, er videresalget af maskinerne blot en af ​​mange opgaver, der skal løses. Multiback bagerimaskinerne hjælper dig gerne med dette. Som specialist i brugte bagemaskiner er vi i stand til at overtage både individuelle enheder og komplet bageriudstyr. Vi sætter også gerne en fair pris til dig for specialmaskiner.

 

Vores virksomhed med base i Bielefeld har en rummelig udstillingshal, hvor vi præsenterer et stort udvalg af brugte bagermaskiner på et areal på 5000 kvadratmeter. Vores tilknyttede showroom er det første kontaktpunkt for bagere fra hele Tyskland, som leder efter brugt udstyr til deres virksomhed. Vi køber også gerne dine gamle maskiner. Fra ovnen til melsiloer, dejtilberedningsanordninger til komplette produktionslinjer, accepterer vi næsten alle enheder i delvis ombytning.

 

Køb og fjernelse til fair priser


Som brancheeksperter ved vi præcis, hvor meget dine gamle maskiner er værd. Uanset om enhederne er næsten nye eller i gennemsnitlig brugstilstand: vi tager gerne dine systemer i bytte. Gamle maskiner bliver normalt klargjort, kontrolleret og renset af os, før vi tilbyder dem til vores kunder som brugte bagemaskiner. Uanset om det er delvist renoveret eller fuldstændigt renoveret: Kommercielle bagerier i alle størrelser finder det rigtige udstyr i vores sortiment.

 

Har du brug for hjælp til nedtagning og afmontering af dine systemer? Også her står Multiback Bäckereitechnik ved din side som en kompetent serviceudbyder. Vores erfarne montører vil med glæde påtage sig eventuelle kommende opgaver og følger altid dine operationelle procedurer. Vi ved jo præcis, hvor meget planlægning der ligger bag en virksomhedslikvidation. Vores fagfolk ledsager din virksomhedslikvidation og overtager den komplette nedtagning og fjernelse, så du i ro og mag kan varetage den igangværende forretning.

 

Find ud af det nu og sælg brugte bagerimaskiner Bagerilikvidation


Uanset om det er en mindre håndværksvirksomhed, bagerkæde eller industribageri: Vi er din kontaktperson, hvis du leder efter en køber til brugte bagemaskiner. Fra dejblanderen til den komplette produktionslinje tager vi gamle maskiner af alle typer og størrelser i delbytte. Leder du efter nyt erhvervsudstyr, finder du helt sikkert det, du leder efter, i vores velassorterede showroom i Bielefeld.

 

Kontakt os nu for at anmode om et uforpligtende tilbud på dit brugte udstyr. Du kan sælge dine gamle brugte bagemaskiner til en specialiseret forhandler til gode priser og overlade demonteringen til vores erfarne mekanikere. Så intet står i vejen for en smidig operationel løsning.

multiback

Relaterede indlæg

Indlæser vent venligst.

Aktuelle klassificerede annoncer fra vores markedsplads

Indlæser vent venligst.
Kategorivalg