Produkt valgt til dig Vis alle
Topannonce
Pris på forespørgsel
Topannonce
Pris på forespørgsel
Topannonce
Pris på forespørgsel
Topannonce
Pris på forespørgsel
ventetid

Oversigt over brugte fødevaremaskiner

Machinengo giver købere mulighed for at brugte fødevareforarbejdningsmaskiner at købe fra sælgere. Mere end 2.000 brugte fødevareforarbejdningsmaskiner er til salg på Machinengo. Oplev vores omfattende udvalg og aktuelle tilbud af brugte fødevaremaskiner til rimelige priser.

De brugte fødevaremaskiner, som du kan købe hos Machinengo, omfatter kendte mærker som Kemper og Diosena. Disse brugte maskiner kræver minimal vedligeholdelse og er meget pålidelige. De kan nemt opfylde alle behov hos professionelle brugere. Alle brugte fødevaremaskiner, der tilbydes her, kan normalt bestilles og leveres med det samme.

Machinengo tilbyder dig en bred vifte af brugt udstyr til fødevareforarbejdning af forskellige størrelser, kapaciteter og modeller. Vi tilbyder brugte fødevaremaskiner til forskellige formål såsom: bagemaskiner, cateringmaskiner, køkkenteknik, køleanlæg mm til salg. Du kan også bruge søgefunktionen til at finde præcis det produkt, du leder efter.

Machinengo tilbyder ekspertrådgivning om valg af det rigtige brugte fødevareforarbejdningsmaskineri til dine behov. Hvis du ikke er sikker på, hvilken maskine du skal bruge, så lad os det vide. Vi er her for at hjælpe. Kontakt os på telefon eller e-mail for mere information. Med vores mange års erfaring hjælper vi dig gerne med de spørgsmål, du måtte have om brugte fødevaremaskiner

Sådan et filter

Sådan et filter

Generelt

Af
Bis

Områdesøgning