Forbrugere har følgende fortrydelsesret:

_____________________________________________________________________________

 

Annullering

 

Tilbagetrækning

Du har ret til at annullere denne kontrakt inden for fjorten dage uden at give nogen grund. Annulleringsperioden er fjorten dage fra den dag, kontrakten indgås.

For at udøve din fortrydelsesret skal du informere os (Machinengo GmbH Artur Ladebeck Str 171, 33647 Bielefeld, Tyskland, +49 (0) 5224 / 9395294) om din beslutning ved hjælp af en klar erklæring (f.eks. et brev sendt pr. post eller e-mail) for at tilbagekalde denne kontrakt. Du kan bruge den vedhæftede prøvefortrydelsesformular til dette, men dette er ikke obligatorisk.

Zur Wahrung der Widerrufsfrist reicht es aus, dass Sie die Mitteilung über die Ausübung des Widerrufsrechts vor Ablauf der Widerrufsfrist absenden.

Folgen des Widerrufs

Hvis du trækker dig fra denne aftale, har vi valgt alle betalinger, vi har modtaget fra dig, inklusive leveringsomkostninger (bortset fra de ekstra omkostninger, der følger af, at du vælger en anden leveringsmetode end den mest gunstige standardlevering, vi tilbyder skal tilbagebetale øjeblikkeligt og senest inden for fjorten dage fra den dato, hvor meddelelsen om din tilbagekaldelse af denne kontrakt er nået til os. Til denne tilbagebetaling bruger vi de samme betalingsmidler, som du brugte i den oprindelige transaktion, medmindre andet er aftalt med dig; Under ingen omstændigheder vil du blive opkrævet for disse refusionsgebyrer.

Hvis du har anmodet om, at tjenesterne skal begynde i løbet af annulleringsperioden, skal du betale os et rimeligt beløb, der svarer til andelen af ​​de tjenester, der allerede er leveret, indtil det tidspunkt, hvor du informerede os om udøvelsen af ​​retten af annullering med hensyn til denne kontrakt Sammenlignet med det samlede omfang af de tjenester, der leveres i kontrakten.

_____________________________________________________________________________

I tilfælde af en kontrakt om levering af tjenester udløber fortrydelsesretten blandt andet, hvis iværksætteren fuldt ud har leveret tjenesten og først er begyndt at udføre tjenesten, efter at forbrugeren har givet sit udtrykkelige samtykke og samtidig bekræftet sin viden om, at han mister sin fortrydelsesret, hvis kontrakten er fuldt ud opfyldt af iværksætteren.

Med mindre andet er aftalt mellem parterne, gælder fortrydelsesretten ikke for kontrakter om levering af tjenester i boligområderne til andre formål end boligformål, transport af varer, køretøjsudlejning, levering af mad og drikkevarer og i i overensstemmelse med § 312g (2) BGB til levering af yderligere tjenester i forbindelse med fritidsaktiviteter, hvis kontrakten indeholder en bestemt dato eller periode for levering.

Vedhæftet fil: Modelformular for tilbagetrækning

 

Muster-Widerrufsformular

 

(Wenn Sie den Vertrag widerrufen wollen, dann Fullen Sie bitte dieses Formular aus und besked Sie es zurück.)

 

 

Til Machinengo GmbH Artur Ladebeck Str 171, 33647 Bielefeld, Tyskland, info@machinengo.de

 

- Hiermit widerrufe (n) Jeg / vi (*) den von mir / uns (*) abgeschlossenen Vertrag über den Kauf der folgenden Waren (*) / die Erbringung der folgenden Dienstleistung (*)

 

   ........................

 

- Bestellt am (*) / erhalten am (*)

 

   ........................

 

- Navn des / der Verbraucher (r)

 

   ........................

- Anschrift des / der Verbraucher (r)

 

   ........................

- Unterschrift des / der Verbraucher (er) (nur bei Mitteilung auf Papier)

 

   ........................

- Datum

 

   ........................

 

 

(*) Unzutreffendes streichen.