Produkt valgt til dig Vis alle
ventetid

Brugte rundere og lange ruller

Brugte dejrundere og lange ruller bruges i bagerier til at behandle dej. I kategorien dejrundere og langrulle finder du også fx brugte kringlestrengsmaskiner, brugte baguette langruller og brugte keglerundere. Med nogle maskiner er kombineret cirkulær og lang støbning mulig med kun én maskine.

Bliv professionelle med os brugte dejrundere og lange rullertilbydes, som er meget pålidelige og kræver lidt vedligeholdelse. På vores markedsplads finder du brugte dejrundere og lange ruller fra kendte mærker som Kemper, Sinmag og Benier. De brugte dejruller og dejrundere kan også nemt opfylde professionelle brugeres behov. De fleste af de brugte dejrundere og dejruller, som vi tilbyder, kan normalt bestilles og leveres med det samme.

Har du fundet den rigtige brugte dejrunder eller langrulle, kan du blot tage kontakt til sælgeren. Hvis du ikke er sikker på, hvilken brugt kagerulle eller runder du har brug for, så lad os det vide. Med vores mange års erfaring hjælper vi dig gerne med de spørgsmål du måtte have til brugte dejrundere og lange ruller.

Sådan et filter

Sådan et filter

Generelt

Af
Bis

Områdesøgning