Euro tilbage

Køb og salg af brugte bagemaskiner Euro – Back

Virksomhed:
Euro tilbage
adresse:

Teltower Str.12
33719 Bielefeld, Tyskland

telefon:
052130589129
Web:
https://www.euro-back.com
Åbningstider:
MANDAG:
8:00 til 17:00
tirsdag:
8:00 til 17:00
onsdag:
8:00 til 17:00
torsdag:
8:00 til 17:00
Fredag:
8:00 til 17:00
Lørdag:
Søndag +:
Kategorier:
Forhandler af bagerimaskiner

Beskrivelse:

Firmaet Euro-Back har i flere år handlet med brugte bagemaskiner og ovne.
Virksomheden er nu i sin anden generation og har altid haft flere maskiner i sit sortiment, såsom pakkemaskiner, industrianlæg og konditorlinjer, æltemaskiner, brødudskærere, påfyldnings- og doseringsapparater, skorpemaskiner, brødsystemer af enhver art.

Takket være vores mange års erfaring med handel med brugte bagemaskiner, betjener vi vores kunder over hele verden og har med succes solgt og eksporteret vores maskiner til mere end 40 lande. Vores kunder har mulighed for at besøge os. Besøg vores 2000 kvadratmeter store hal og få et indtryk af vores store udvalg og variation. Vi har altid et stort udvalg af bagemaskiner lige ved hånden.

Maskinerne fås i kontrolleret/rengjort stand eller efter kundens ønske i total eftersyn og nymalet stand. Vi har allerede overhalet nogle spiralæltemaskiner, løfteæltere, dejdelings- og afrundingsmaskiner, rullepresser, rullesystemer, hovedmaskiner eller endda løftetipmaskiner og er på lager både i butikken og til salg. Selv de populære Rheon maskiner kan også findes hos os.

Vores flersprogede personale er glade for hver kunde, som vi kan informere og introducere til vores brugte bagemaskiner, ovne og andre maskiner, der bruges i bagerier.

Top tilbud fra Euro-Back

Indlæser vent venligst.
Der er ingen kommentarer endnu.
Butik: Euro-Back
Euro tilbage
sidste aktivitet:
09.03.2023
Online status:
offline
Anbefal vores side

Besøg også vores sider på de sociale medier